BejelentésNokia 5800

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A BMW vezetősége stratégiaváltás miatt úgy döntött, hogy az évad végén kiszállnak a Formula-1-ből. Ezt követően felreppent a hír, miszerint a Toyota és a Renault is követi a példájukat, de mindkét csapat a Concorde Egyezmény aláírásával cáfolta a feltételezéseket. A szerződés 2012-ig kötelezi őket arra, hogy a száguldó cirkuszban versenyezzenek, de tulajdonoscserére továbbra is lehetőségük van.

A Motorsport Aktuell úgy tudja, hogy a Renault vezetősége ki fogja használni ezt, és eladják a Formula-1-es csapatukat, amely az elmúlt két évben átlépte a tervezett költségvetési határt és az idén nem tudott az elvárásoknak megfelelően teljesíteni. A helyzetet nehezíti hogy az autógyár is jelentős veszteséget könyvelhetett el 2009. első félévében, de a valenciai versenytől való eltiltás sem kedvez a franciáknak.

A Renault fellebbezett a Nemzetközi Automobil Szövetség döntése ellen, így a Motorsport Világtanács augusztus 17-én tárgyalja a kizárást. A feltételezések szerint ha visszautasítják őket, és nem állhatnak rajthoz Spanyolországban, a cég vezérigazgatója Carlos Ghosn is befejezi a Formula-1-es szerepvállalást. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a csapat eladása esetén szállítanak-e motort az érdeklődőknek.

A Speedweek arról értesült, hogy a világ tíz leggazdagabb embere között szereplő Alisher Usmanov vásárolja meg a Renault Formula-1-es részlegét, hogy Flavio Briatoréval irányítsa. Az 55 esztendős üzletember a MegaFon vállalkozásával jelenleg is a csapat szponzora. A híreszteléseket egyelőre senki sem erősítette meg hivatalosan.

Townsmen 6


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!